Månadsarkiv: mars 2011

HDMI-adaptern till iPad

Här finns mer info på iPadnytts sajt. Observera att detta är inte ett tillbehör från Apple. Här finns Apples HDMI-adapter.

Publicerat i iPad, Nyheter, Tillbehör | Kommentarer inaktiverade för HDMI-adaptern till iPad

iOS 4.3.1 är här

Om Du inte har synkat med iTunes de senaste dagarna har Du kanske inte märkt att set finns en uppdateting att hämta och installera.

Publicerat i iPad, iPhone, Nyheter | Kommentarer inaktiverade för iOS 4.3.1 är här

Håller tidsschemat?

Väntar på besked om det kommer att bli försäljningsstart av iPad 2 nu på fredag som man sagt. Oväntat stor efterfrågan i USA och eventuella underleverantörsproblem med anledning av katastrofen i Japan skulle kunna vara två orsaker till en försening. … Läs mer

Publicerat i iPad, Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Håller tidsschemat?

Bra rengöringsduk till bra pris

Har man en iPhone eller i synnerhet en iPad så behöver man torka av skärmen ofta. Den bästa och billigaste duken tycker jag finns hos Clas Ohlson. Duken heter Smart Microfiber och kostar 39 kr. Bild från www.clasohlson.se.

Publicerat i iPad, iPhone, Tillbehör | Kommentarer inaktiverade för Bra rengöringsduk till bra pris

WordPress fungerar fullt ut igen

Nu kommer jag åt min blogg också inifrån administrationsverktyget. Trasslet som började efter det att jag uppdaterat till 3.1 är nu utrett. Fick göra en manuell uppgradering och nu verkar allt fungera som det skall.

Publicerat i Appar | Kommentarer inaktiverade för WordPress fungerar fullt ut igen

Voddler på iPhone

Voddlerappen fungerar också i förstorat läge på iPaden. Länk till AppStore finns längst ner på sidan bland mest nedladdade gratisappar till iPhone. Läs gärna mer på GP:s teknikblogg.

Publicerat i Andra bloggar, Appar, Från nätet, iPhone, Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Voddler på iPhone

AppStart for iPad

Finns nere på listan öcer gratisappar för iPad. Gratis just nu och ett bra hjälpmedel för alla iPadanvändare. Kommer från samma utvecklare som AppAdvice som jag skrivit om tidigare. Bloggar just nu med vissa begränsningar p g a problem med … Läs mer

Publicerat i Appar, iPad | 1 kommentar

Idag börjar iPad 2 att säljas i USA

Det skall bli spännande att höra vad de första användarna tycker om iPad 2. Dessutom kommer det säkert också fram mer om vad som finns i den utifrån en mer teknisk synvinkel. Hur mycket arbetsminne har den? Vad för slags … Läs mer

Publicerat i Appar | Kommentarer inaktiverade för Idag börjar iPad 2 att säljas i USA

GarageBand ute på AppStore!

Appen fungerar till både gamla och nya iPaden. Otroligt roligt att använda. Måste vara ännu roligare för den som är musiker. Kostar bara 38 kr.

Publicerat i Appar | Kommentarer inaktiverade för GarageBand ute på AppStore!

iOS 4.3 släpps idag!

Synka Din iOS-enhet med iTunes, gör en säkerhetskopia och se sedan efter om det är dags för en uppdatering till den nya versionen. Bland nyheterna märks möjligheten att göra enheten till en hotspot och på så sätt dela med sig … Läs mer

Publicerat i Appar | Kommentarer inaktiverade för iOS 4.3 släpps idag!