Bra att veta

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Upptäckte idag att ett av de företag som arbetar mycket med pc-programvara för användare med synnedsättning nu också informerar om iOS!

Jag har använt deras ZoomText sedan 2001 och idag installerade jag den senste versionen – nr 10 – på min arbetsdator.

Då jag botaniserade bland deras utbildningsmaterial hittade jag nedanstående videor.
Intressant är att en del av dessa funktioner kan vara mycket användbara även för den som ser bra.

 

Liknande på samma tema:

Det här inlägget postades i Från nätet, iPad, iPhone, Tips. Bokmärk permalänken.