Glömde en sak …

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

… fast har Du redan uppdaterat till iOS 5.1.1 så gör det absolut ingenting.

Har Du inte uppdaterat mjukvaran i Din iPhone eller iPad tycker jag att Du skall göra det omedelbart.

Se till att batteriet är välladdat eller att Du är ansluten till en laddare och att Du är uppkopplad mot ett wifi-nät. Gå sedan till Inställningar och Allmänt och sedan till fliken Programuppdatering och följ anvisningarna.

Det går förstås lika bra att göra det via iTunes när iOS-prylen är dockad till datorn.

 

Det här inlägget postades i iPad, iPhone, Nyheter, Tips. Bokmärk permalänken.