Med enkelheten som ledstjärna

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

DropVox är en app för inspekning.

Förutom 15 kr till appen behövs ett DropBox-konto.

Det enkla men kraftfulla finns på tre plan.

 

 

1. Integrationen med DropBox

Att lagra det inspelase direkt i DropBox har flera fördelar. Dels sparar det förstås utrymme på Din iOS-enhet, dels blir det lätt att dela med sig av det inspelade till andra och dessutom blir det lättare att strukturera och hantera inspelningarna för egen del.

 

2. Den komprimerade ljudfilen

Visst skulle man kunna önska sig möjligheten att välja olika ljudformat för inspelningen, men när det nu inte går kan jag tycka att det filformat som används är en bra kompromiss mellan storlek på filen och ljudkvalitet.

 

3. Gränssnittet

Enklare kan det knappast bli. Länka ihop med DropBox och sedan är det bara att spela in. Saknas internetförbindelse så tankas materialet över nästa gång det går.

Under några veckors användning har jag bara haft ett missöde. En inspelning på dryga timmen gick förlorad på en illa medgången iPhone 3G. Vet inte riktigt vad som hände, men det kanske blev för mycket för den gamla telefonen. I fortsättningen tänker jag begränsa inspelningslängden eftersom det är så enkelt att starta en ny direkt efter den föregående.

 

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Tips. Bokmärk permalänken.