Daisy Reader upphör

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Fick ett mail med följande innehåll:

Information om appen DaisyReader

Appen Daisy Reader har många användare och är populär bland många. Den har hela tiden varit ett projekt och från årsskiftet avslutas projektet. Det betyder att du efter 31 december inte kan använda DaisyReader.

Även i fortsättningen går det att läsa talböcker både i mobilen och på läsplattor antingen i mediespelaren eller med andra appar som finns att ladda ner. Du måste då ladda ner talboken till din dator och sedan föra över den till din telefon. På Legimus.se kommer det finnas länkar till informationsfilmer som visar hur du gör för att överföra talböcker till din mobil.

TPB arbetar hårt med att ta fram en ny app som bättre möter våra krav på tillgänglighet och stabilitet. Förhoppningsvis kommer den under våren.

Om projektet

Sedan 2011 har Post- och telestyrelsen, PTS, finansierat ett projekt där Storytel och Talboks- och punktskriftsbiblioteket, TPB, samarbetat kring distribution av talböcker i mobilen. PTS har stått för finansieringen, Storytel för appen DaisyReader och TPB för tillgången till böckerna.

Legimus

TPB:s nya webbkatalog Legimus lanserades i början av oktober. Det är en betaversion så den kommer att användas parallellt med TPB-katalogen under hösten.

Med vänlig hälsning Maria

Maria Hamrin

Projektledare

Talboks- och punktskriftsbiblioteket (TPB)

Box 5113, 121 17 Johanneshov

e-post: maria.hamrin@tpb.se

www.tpb.se

Följ oss gärna på Facebook och Twitter för snabb information, kommunikation och diskussion!


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.