Har Du provat nya Google Maps för iOS?

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Tycka vad man vill om att Apple tog bort Googles kartor som en del av systemet då iOS 6 introducerades.

Nu finns Googles egen kartapp att installera.

Självklart är nu den nya appen kopplad till Googles universum genom att användaren måste ha ett Google-konto. Vad annars var att vänta. Fördelen är bl.a. att det som Du gör på en iOS-enhet vad det gäller färdvägar m.m också finns tillgänligt på andra enheter av olika slag.

Appen är iPhoneoptimerad men fungerar förstås också på Din iPad.

 

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Nyheter. Bokmärk permalänken.