Håll koll på Dina appar!

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Hur håller Du ordning på de appar Du köpt på iTunes Store?
Självklart finns de där både i iTunes på datorn och på Din(a) iOS-enheter.
Förhoppningsvis sparar Du på alla kvitton Du får efter varje köp.
Dessutom håller Apple noga ordning på vad Du köpt. Har Du en gång köpt en app och sedan laddar ner den igen behöver Du inte betala en gång till.
Vän av ordning kanske skriver upp varje app i ett kalkylark med all information som man senare vill veta; t.ex. inköpsdatum och pris.

Gratistjänst med gratisapp
AppShopper (som jag listat under fliken ”Intressant på nätet” under rubriken ”Andra tjänster”) låter Dig registrera ett konto gratis där Du både kan fylla i vilka appar Du äger men också vilka appar Du gärna skulle vilja ha. Om Du vill kan Du sedan få e-postavisering då det händer något med de appar Du listat. Kanske är Du intresserad av en app men vill vänta till dess att priset är bättre och då kan Appshopper hjälpa Dig med den informationen. Här finns de allra flesta appar registrerade. Några enstaka svenska har har jag inte lyckats hitta men i gengäld finns där appar som man inte kan köpa i svenska iTunes Store.
Sök efter appar, titta på topplistor, se versionshistorik, prisutveckling och mycket mer.
Samma information finns förstås också på deras hemsida.
Tjänsten som informerar om appar fungerar förstås även om man inte vill öppna ett konto.

Video om AppShopper

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Tjänster. Bokmärk permalänken.