WhatsApp Messenger – håll kontakten utan stora kostander

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Whatsapp kostar 7 kr och ger Dig möjlighet att skicka meddelanden som går över datatrafiknätet istället för telefonnätet. Det gäller både meddelanden som påminner om sms och mms. Och lite till, faktiskt. Det går att ange var Du är och dela kontakter från adressboken.

Befinner Du Dig inom ett wifi-nätverk blir det gratis och beroende på vad för slags datatrafikavtal Du har så blir kostnaden olika stor – eller ingen alls. Men hur som helst borde det bli billigare än vanliga sms och mms. I appen finns det möjlighet att hålla koll på hur mycket datatrafik Du har använt.

Du kan skicka till alla andra som har Whatsapp. Det innebär först och främst alla iPhoneanvändare men redan nu finns programmet i betaversion för såväl Android som Symbian (det operativsystem som framförallt många Nokiatelefoner använder).

Läs mer på tillverkarens hemsida.

Inte konstigt att den just nu toppar listan över mest sålda iPhoneappar i Sverige!

Det enda negativa för mig som Whatsappanvändare är att det är lite mer svårläst som synsvag jämfört med iPhonens sms-funktion.

Ett YouTubeklipp om WhatsApp:

Det här inlägget postades i Appar, iPhone. Bokmärk permalänken.