Håller tidsschemat?

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Väntar på besked om det kommer att bli försäljningsstart av iPad 2 nu på fredag som man sagt.

Oväntat stor efterfrågan i USA och eventuella underleverantörsproblem med anledning av katastrofen i Japan skulle kunna vara två orsaker till en försening.

Var i dag inne på Elgiganten och OnOff här i Skövde och hörde efter. Enligt de jag pratade med kommer den att finnas till försäljning kl.. 17 på fredag. I vilken omfattning kunden man inte säga något om. På lördag vet vi hur det blev!

Det här inlägget postades i iPad, Nyheter. Bokmärk permalänken.