Lyssna på WiMP i 60 dagar utan kostnad om Du är Telenorkund

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

WimpWiMP är ett Spotifyalternativ som ursprungligen kommer från Norge.
Lagom till att Spotify försämrar möjligheterna till gratislyssning kommer nu WIMP och erbjuder en motsvarande tjänst till motsvarnade pris. Normalpriset är 99 kr/månad. Återstår  att se om det stämmer som de säger att de  är bättre på svensk och nordisk musik . Upplägg och musikkvalitet blir också något som får jämföras framöver. Det förefaller som man har något lägre bithastighet jämfört med Spotifys premiumtjänst. Detta är jag inte rätt person att bedöma. Men det kommer  säkert inte dröja länge innan vi kan läsa många jämförande tester om de två tjänsterna.

Här finner Du erbjudandet till Dig som är kund hos Telenor/Bredbandsbolaget.

Kom ihåg att säga upp abonnemanget i tid om Du inte vill att det skall löpa på!

Det finns förstås en särskild iOS-applikation som är för iPhone men fungerar förstås också med iPad och iPod!

Med största sannolikhet kommer det att finnas fler gratismöjligheter under den närmaste att testa WiMP även om Du inte är kund hos Telenor/Bredbandsbolaget.

Skriv gärna i kommentaren vad Du tycker om tjänsten när Du provat på den ett tag.

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lyssna på WiMP i 60 dagar utan kostnad om Du är Telenorkund

  1. Johan skriver:

    Fantastiskt utbud på WIMP! Gillar verkligen o rekar tjänsten för andra
    http://www.wimpmusic.se

  2. Magnus skriver:

    Utbudet är det inget fel på ibland något bättre än spotifys, men där slutar fördelarna för efter att ha använt spotify i två månader och nu wimp i en månad irriterar jag mig fortfarande på gränssnittet som wimp använder sig av. väldigt buggigt är det också då spellistorna man skapat helt plötsligt är borta och hälften av listorna man skapar på datorn finns sen i mobilen så man måste skapa nya spellistor i mobilen. Jag blev grymt besviken på spotify när de begränsade sitt gratis alternativ och jag ville verkligen gilla wimp för att sen gladeligen betala in till den tjänsten som är ärliga från början med att det är en betaltjänst.
    Men nu har jag blivit så besviken och trött på wimp att jag ska säga upp även fast jag har en månad kvar av användandet, ska återgå till att använda spotify. till och med spotifys gratis version är bättre än wimps betal enligft mig. Man blir lika irriterad på reklamen som man blir på wimps jävla buggar.

Kommentarer inaktiverade.