Köp till funktion så blir Adobe Photoshop Express extra bra

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Photoshop Express för iOSEva Wieselgren berättar på sin bloggom brusreduceringstillägget till Adobes gratisapp.
Själv använder jag oftast Photogene men det är alltid bra att ha några olika verktyg tillgängliga. Häromdagen när jag skulle beskära en bild blev det inte bra i Photogene men när jag sedan provade i Adobes program – Photoshop Express för iOS – gick det alldeles utmärkt.
Här kan Du läsa mer om appen på Adobes egen sajt.

Det här inlägget postades i Andra bloggar, Appar, Från nätet, iPad, iPhone. Bokmärk permalänken.