Stor uppdatering av Sveriges Radios app

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Nu kommer man också åt det material som inte får göras till podradio utan bara strömmas. Jag skrev för en tid sedan om att den funktionen just då blivit tillgänglig via en websida. Nu finns allt detta integrerat i den vanliga appen. Enkelt och smidigt. Bra jobbat SR!
Visst är det spännande med den ständiga utveckling av apparna till iOS-enheterna?
Står just nu på perrongen i Skövde och väntar på tåget samtidigt som jag bloggar och lyssnar på Påskdagens Andliga sånger strömmandes. Allt med hjälp av min iPhone 4.

Tillägg: efter att ha använt den ett tag fick jag problem när jag försökte nå arkivet samtidigt som jag lyssnade på ett program. Appen avslutades och gick inte att starta om. Fick ta bort programmet och ladda ner och installera det på nytt. Då fungerar det igen.

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Nyheter. Bokmärk permalänken.