På västfronten en hel del nytt

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

För den som bor eller hälsar på i västsverige har Västtrafiks app varit till hjälp för kollektivresor ett bra tag.

Nu kan man läsa på deras apps sida i AppStore att den som haft appen längre än sedan 1 mars i år får inga uppdateringar. Istället skall man själv ta bort den gamla och sedan ladda ner den senaste versionen. Sedan skall automatiska uppdateringar fungera igen.

Dessutom släppte man nyligen en reseplanerarapp som delvis gör samma jobb som den gamla men nu ger bättre realtidsiinformation för många linjer. Därför kan det finnas anledning att ha båda två installerade på iOS-enheten. Den gamla kan ge prisinformation (ibland) och där finns också funktionen att köpa sms-biljett.

Den hetaste nyheten är dock den sightseeingapp som Västtrafik coh Göteborgs stadsmuséum släppte häromdagen. Med hjälp av appen kan man få guidning då man reser runt på spårvagn och buss i Göteborg. Man hävdar att man är först med denna gratistjänst i Sverige. Med ett dygnskort inom Göteborg kan man på detta sätt få en billig och bra sightseeingtjänst.
I GP på nätet finns mer om appen.

Det här inlägget postades i Appar, Från nätet, iPad, iPhone, Nyheter. Bokmärk permalänken.