Kjell & C:o satsar på egen app

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Här finns deras app som efterhand kommer att leverera Kjell Extra.

Tråkigt nog verkar de använda samma konstruktion som några svenska digitala tidningar. Ett gränssnitt som inte tillåter vare sig att man kan förstora texten genom en inställning eller genom att zooma med fingrarna. Så o-iOS-igt som man över huvud taget kan tänka sig!

För oss som ser dåligt betyder det att det bara är zoomning av hela skärmen med hjälp av operativsystemet som gör materialet tillgängligt.

En förmildrande omständighet är att det finns en del videomaterial inne i Kjell Extra.

Det här inlägget postades i Appar. Bokmärk permalänken.