Styr Spotify med Din iOS-enhet

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Sedan ett bra tag har det gått att fjärrstyra Spotify som spelas på en Mac med hjälp av en app som heter Spot Remote.
Nu finns ett motsvarande för den som kör Spotify på sin Windowsdator. Appen heter Remoteless (for Spotify) och kostar 22 kr (precis som Spot remote). För att det skall fungera måste man ladda ner ett program från tillverkarens hemsida och som går samtidigt på datorn som Spotify. Dessutom måste man förstås vara på samma trådlösa nätverk!

Efter att ha testat i ett par dagar tycker jag att det hela fungerar o.k. för att vara en relativt Remotelessnysläppt app. Nackdelarna är att Spotify måste köras i förgrunden på datorn för att det skall fungera. Sedan tycker jag att själva appen är lite seg, men det kan bero på att den Windowmaskin som strömmar Spotify är en minipc med Intel Atom processor och mycket litet internminne.

En klar bonus är att Remoteless också stöder Mac OS och att appen är gjord både för iPhone och iPad.

Tilläggas bör att detta fungerar på vilken version av Spotify som helst.

 

Video från tillverkaren:

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone, Tjänster. Bokmärk permalänken.