Ibland är hjälpen närmre än vad man kanske vet eller minns

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

När man köper en iPhone eller iPad får man inte med så mycket dokumentation.

Det är kanske inte så konstigt. Mängden av information som finns på nätet är nästan outtömlig. Först och främst allt på Apples hemsida och sedan många olika forum och webbsidor som tar upp frågor kring handhavandet av dessa så nyttiga och roliga prylar.

Dessutom finns det en inbyggd handledning i varje enhet!
Visste Du om det? Har Du läst den? Även efter att ha använt sin iPhone/iPad ett tag kan det vara bra att ögna igenom den informationen. Dels för att bekräfta vad man redan kan och dels för att kanske hitta något litet nytt guldkorn att ta till sig.
Var finns nu detta? I Safaris lista över bokmärken. Titta på bilderna om Du är osäker.

Först iPhonen. Gå till Safari och klicka på bokmärkessymbolen längst ner till höger. Rulla Dig vidare på listan till dess att Du ser ”iPhone Användarhandbok”. Markera den och Du kan tal del av informationen.

På samma sätt  i iPaden. Öppna Safari. Där finns bokmärkesmenyn uppe till vänster.

Lycka till! Hoppas Du hittar något som gör det ännu roligare att använda Ditt iOS-verktyg!

Det här inlägget postades i iPad, iPhone. Bokmärk permalänken.