Kyrkguide från Svenska kyrkan

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Nu finns en app med information och kontaktuppgifter för Svenska kyrkan.

Jag hade lite problem de första gångerna jag startade den, men efter ett par försök verkade den stabilisera sig.

20111115-101253.jpg

Carina kommenterar:

Det är en väldigt bra app. Du hittar lätt till närmaste kyrka, du kan lätt se vilka verksamheter de har. Du kan prenumerera på dina ”favoriter”, du kan få sms-påminnelse inför viktiga händelser. Superbra.
Dock finns det vissa justeringar som måste göras. Appen bygger på kyrkobyggnadsregistret – det saknas några kyrkor, och några kyrkor som är sålda borde bort. Sen är det upp till församlingarna att lägga upp information om sin verksamhet och sina gudstjänster. Bara de församlingar som är med i Svenska kyrkans kalender kommer med. Men det är bara att hoppas att alla församlingar förstår fördelen med att finnas med och ha bra och uppdaterade kalendrar!

Det här inlägget postades i Appar, iPad, iPhone. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kyrkguide från Svenska kyrkan

  1. Carina skriver:

    Det är en väldigt bra app. Du hittar lätt till närmaste kyrka, du kan lätt se vilka verksamheter de har. Du kan prenumerera på dina ”favoriter”, du kan få sms-påminnelse inför viktiga händelser. Superbra.
    Dock finns det vissa justeringar som måste göras. Appen bygger på kyrkobyggnadsregistret – det saknas några kyrkor, och några kyrkor som är sålda borde bort. Sen är det upp till församlingarna att lägga upp information om sin verksamhet och sina gudstjänster. Bara de församlingar som är med i Svenska kyrkans kalender kommer med. Men det är bara att hoppas att alla församlingar förstår fördelen med att finnas med och ha bra och uppdaterade kalendrar!

Kommentarer inaktiverade.