Outlook för iOS släpptes den 29 januari

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

iosOutlookI tur och ordning har Microsoft släppt gratisappar för att användare av Microsoft Office och Outlook skall får dedikerade appar för iOS.

Då det gäller Outlookappen så kan man även ansluta andra e-posttjänster till appen. Man har  tagit vara på en del av de funktioner som modernare e-postappar har visat det senaste året. Bl.a. kan man se till att ett mail som man fått återkommer till brevlådan vid ett senare tillfälle.

Personligen saknar jag möjligheten att förstora typsnitten i appen.

MacWorlds nyhetsnotis om detta.

Det här inlägget postades i Appar. Bokmärk permalänken.