Ny sida: ”Bit by bit”

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/5/2/ios-stefan.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Uppe bland sidorna på denna blogg finns sedan i lördags en flik som heter ”Bit by Bit”. Det är en sida med text och länkar som jag gjorde inför en workshop med konfirmander i lördags. Då hade vi Safe Space-dag i Skövde för alla konfirmander.  Några hade nappat på detta ämne och vi gick igenom sidan och dess länkar.

Sidan handlar om hur den som vill leva som kristen hittar bra saker på nätet som kan vara till hjälp.

Är fullt medveten om länken till ”Pray As You Go” inte är särskilt konfirmandinriktad men helt klart något intressant för många av oss andra. Det får mer vara ett exempel på vad som finns. Tänk om Ignatius från Loyola hade vetat att hans jesuiter skulle finnas på nätet och på smartphones 2015! Tror han hade gillat det!

 

Det här inlägget postades i Appar. Bokmärk permalänken.